Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] Els subtítols imprescindibles que despullen el veritable missatge dels especuladors del lloguer

'Barcelona es lloga' va ser l'última entrega dels reportatges que ofereix l'espai 30 Minuts de TV3 on s'explicava que trobar un pis de lloguer per sota els 700 euros a la capital catalana s'ha convertit en una missió impossible. Sobretot als barris més cèntrics. Alguns dels personatges que hi apareixen, però, tenien un discurs condescendent i legitimador del que està passant. Ara, un vídeo els ha estat subtitulat per aclarir el seu veritable missatge.

Redacció
Redacció 05/07/2017
Gonzalo Bernardos, Joan Ollé, president del Col·legi d'APIs a Barcelona, Diana Salarich, de la promotroa immobiliaria Elix, Júlio Gomez Pomar, secretari d'Estat d'infraestructures, transport i habitatge són alguns dels convidats a participar en el documental “Barcelona es lloga”. El seu discurs en nom dels sectors que representen va ser comentat a les xarxes per ser condescendent amb l'encariment dels lloguers i per a legitimar-los de manera normal i traient pes a l'administració perquè en pugui frenar l'augment.
 
És per això que un perfil de Facebook anomenat 'Els Timbres' ha subtitulat amb un missatge més proper a la ciutadania què estan dient realment aquests personatges entrevistats. Un resultat que neix amb clau de broma perquè que amaga molta més veritat de la que sembla: