Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

#ViaUlster Alguns volen crispar la campanya… i alguns han rebut

Barcelona (ACN).- El número 36 de la llista de CiU que encapçala Xavier Trias a l'Ajuntament de Barcelona i també conseller portaveu de Nou Barris, Santi Burrull, ha denunciat davant els Mossos aquest migdia que un home l'ha agredit físicament mentre repartia propaganda electoral de la seva candidatura. Segons fonts properes a Burrull, l'agressor ha estat identificat i ha reconegut els fets a la policia. Burrull ha hagut de ser atès pels serveis mèdics després de rebre cops de puny i de peu, mentre l'agressor que deixés de “repartir aquesta merda” en relació a la publicitat de la candidatura de Trias. Els metges han redactat un part mèdic on detallen que Burrull ha patit “contusions múltiples” a causa de l'agressió.

Redacció
Redacció 09/05/2015

Una campanya que comença de forma estranya, i amb un discurs polític de Podemos i Barcelona en comú molt agressiu……
 
Segons relaten fonts de CiU, eren dos quarts d'una del migdia quan Santi Burrull ha estat agredit per un home al carrer de Fabra i Puig, mentre repartia propaganda electoral de CiU, en el marc d'una acció electoral al barri de Vilapicina i Torrellobeta. Segons expliquen, 'agressor estava visiblement nerviós li ha donat dos cops de puny al pit, i li ha recriminat que estigues repartint “aquesta merda”, referint-se als díptics electorals de CiU, i li ha exigit que ho deixes de fer.

Boicotejat el debat de Barcelona televisió, una candidata d’ICV-EUiA amb un discurs catalanòfil més agressiu que el de Ciudadanos o el PP i ara un candidat de CiU agredit….

Burrull ha marxat del lloc en el seu cotxe, i s'ha traslladat uns tres carrers. Les mateixes fonts expliquen que en sortir del cotxe, el mateix home, que l'havia seguit, s'ha abraonat de nou a sobre del candidat i l'ha tornat a agredir amb cops de puny i de peu, fent-lo caure. Burrull assegura que en cap moment ha tornat l'agressió i s'ha limitat a cobrir-se, tot explicant que era conseller municipal i que el denunciaria a la policia.
 
Des del comerç que estava a l'alçada dels incidents han trucat la policia, que quan ha arribat ha identificat l'agressor i li ha pres declaració, moment en que, segons CiU, l'agressor ha reconegut els fets. Burrull ha estat atès de “contusions múltiples” al Centre de Salut de les Cotxeres Borbó, i posteriorment ha presentat una denuncia per agressions a la comissaria dels Mossos de Nou Barris.

Condemnar les agressions a l’exercici de la llibertat

CiU de Barcelona i la candidatura que encapçala Xavier Trias ha volgut “condemnen amb tota la força i contundència aquesta agressió intolerable” i rebutjar “que la violència no sigui cap camí útil per a defensar idea o projecte”. A més, ha reclamat respecte a les persones i els drets que ens emparen per exercir la política i poder explicar la nostra proposta durant la campanya electoral”.