Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Un llibre recull excursions proposades per teleespectadors del programa Temps d’Aventura

El llibre ‘Racons 08. Temps d’Aventura’ recull dinou excursions, a peu i amb bicicleta de muntanya, per diferents indrets de Catalunya, un de la Catalunya del Nord i un a les Balears, explicades per seguidors del programa ‘Temps d’Aventura’ de Televisió de Catalunya (TVC). L’obra és el resultat d’una selecció feta per l’equip del programa entre les moltes propostes rebudes al llarg de la temporada, tal com ja es va fer l’any anterior. La guia ha estat presentada aquest dijous al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet a Barcelona per part del director del programa, el periodista Toni Real, i ha comptat amb l’assistència del director de Política Esportiva, Manel Ibern.

Redacció
Redacció 30/05/2008

Segons Toni Real, els itineraris que explica la guia que publica ‘Cossetània Edicions’, són ‘més assequibles’ que els de l’anterior guia i aptes per fer-los ‘en família o amb els amics’.

El periodista ha dit que les activitats proposades ‘no són competitives’ i corresponen al que ha definit com a ‘esport popular’.

Per la seva banda, el director de Política Esportiva, Manel Ibern, s’ha felicitat pel fet que TVC ofereixi programes que ‘conviden a deixar el sofà’ i, de passada, proposin ‘conèixer el país’.