Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

TV3 torna a ser líder d’audiència després de tres anys

|

- Publicitat -

Al gener, els informatius de TV3 han mantingut el lideratge a gran distància dels informatius de la resta de cadenes. El ‘Telenotícies migdia’, de dilluns a divendres, ha tingut una mitjana del 27,5% de la quota, gairebé deu punts per sobre de la segona opció més seguida. Per la seva banda, el ‘Telenotícies vespre’ lidera també la franja, amb el 23,1% de la quota. El cap de setmana, totes dues edicions dels ‘Telenotícies’ són també líders. El ‘Telenotícies cap de setmana migdia’ obté el 25,3% de la quota i l’edició del vespre, el 23,7%.

Especials com el de la presa de possessió del president dels Estats Units han marcat, també, puntes en les audiències i, igualment, la nova etapa del ’30 minuts’.

Publicitat

D’entre els deu programes més vistos al gener, n’hi ha set de TV3, que són, per aquest ordre, el partit de la Copa del Rei Barça – Atlètic de Madrid, en el lloc número 2; el partit Barça-Numància de la Lliga, en el número 3; ‘Crackòvia’, en el lloc número 4; ‘Ventdelplà’, en el lloc número 5; el ‘Telenotícies cap de setmana vespre’, en el lloc número 8; ‘Polònia’, en el lloc número 9 i el ‘Telenotícies vespre’, en el desè lloc.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut