Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Trias acusa Colau i Iglesias “d’insultar, crispar i generar odi” i alerta que això pot provocar “violència”

Barcelona (ACN).- L'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, s'ha mostrat aquest diumenge visiblement molest per les referències que la candidata de Barcelona En Comú (Bcomú) i el líder de Podem, Pablo Iglésias, van fer respecte d'ell i la seva formació. En aquest sentit, els ha acusat “d'insultar, crispar i generar odi”, alhora que ha volgut alertar que això pot provocar “violència”. Trias, a més, ha rebutjat especialment que Iglesias “vingui de Madrid” a crear més controvèrsia i arremetre contra ell. “És lamentable i un error”, ha valorat. I és que per al candidat de CiU, Colau i el líder de Podem estan traspassant línies que no haurien de trepitjar. “En política no val tot”, ha sentenciat Xavier Trias.

Redacció
Redacció 10/05/2015

“Ho vull dir ben alt: És lamentable que una persona que aspira a l'alcaldia es dediqui a insultar i menysprear als adversaris com aquesta senyora.

No ha de ser aquets el futur de la nostra política”. Amb questes paraules s'ha expresat Xavier Trias per parlar de les referències que Ada Colau va fer dissabte, acompanyada de Pablo Iglesias, a CiU i el seu cap de llista. A més, ha considerat que tots dos van contribuir amb el seu discurs a “la crispació i generar situacions que poden portar violència i incomoditat”.
 
“En la vida no està renyit defensar els teus plantejaments amb ser educat. Insultar, crispar i generar odi és lamentable.

Els països i ciutats els construïm entre tots”, ha sentenciat Trias. I és que l'alcaldable de CiU s'ha mostrat notablement ofès pels discursos de Colau i Iglesias. I és per això que ha demanat a “tota aquella gent que crea un clima de crispació” que “no ho facin”.

Crispar la campanya i com a resultat una agressió a un candidat de CiU

Preguntat si creu que discursos com els de l'acte de Bcomú porten a agressions com la que va patir dissabte el número 36 de la llista de CiU, Trias ha assegurat que “no directament, però ajuden a crear crispació i segons com s'utilitzi la crispació, pot generar violència”.