Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Torna el Circ Cric de la mà de Tortell Poltrona al Teatre lliure

Jaume Mateu és qui s’amaga darrera del nas de Tortell Poltrona, un dels pallassos catalans més internacionals i que reparteix somriures arreu allà on va. Ara té l’oportunitat de gaudir de certa regularitat en la seva professió, cosa que s’agreix molt. Aquest diumenge, la companyia Circ Cric ha estrenat el seu espectacle a la carpa de la plaça Margarida Xirgu de Barcelona, i a partir d’ara oferirà 17 funcions dins la programació del Teatre Lliure, que es podran veure els dissabtes i diumenges fins al 9 de desembre.

Redacció 12/11/2007

Tortell Poltrona tenia ganes de poder oferir el seu Circ Cric. Després de vuit llargs mesos sense actuacions, ara amb carpa nova i en el marc de la programació del Teatre Lliure, i amb la perspectiva de la nova normativa sobre el circ a punt d’aprovar-se, torna a la pista el pallasso català reconegut internacionalment.

La companyia catalana, liderada per Tortell Poltrona (Jaume Mateu) i la Senyoreta Titat (Montse Trias), ha presentat el seu nou espectacle, que compta amb la col•laboració del pallasso Leandre i amb un grup d’acròbates i artistes de tot el món en un muntatge que han qualificat de ‘molt humà’.