Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Tensió davant caserna de la Guàrdia Civil: CUP versus espanyolistes

La concentració organitzada per la CUP davant de la Guàrdia Civil contra les acusacions del cos en citar alts càrrecs del Govern ha encarat independentistes i organitzacions espanyolistes i d'ultra dreta.

Redacció
Redacció 31/07/2017
La concentració organitzada per la CUP aquest dilluns davant de la Guàrdia Civil a Travessera de Gràcia de Barcelona contra les acusacions del cos en citar alts càrrecs del Govern ha encarat independentistes i organitzacions espanyolistes i d'ultra dreta.
 
Desenes d'independentistes i membres de la CUP, sota el lema “No fareu callar la veu d'un poble. 1 d'octubre votarem!”, s'han citat davant de la caserna per “denunciar les pràctiques irregulars i antidemocràtiques de la Guàrdia Civil”, ha explicat en declaracions als mitjans el diputat de la CUP, Carles Riera.
 
Les diputades Anna Gabriel, Eulàlia Reguant i Mireia Vehí també han assistit a la concentració que s'ha convocat amb la voluntat de “denunciar la normalitat amb la qual pretén actuar la Guàrdia Civil en la repressió de la lluita democràtica de Catalunya per convocar un referèndum”, ha constatat Riera.