Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

S’obre el periode d’inscripcions per al Fescat

La Festcat presenta un estiu més la seva proposta formativa sobre la cultura tradicional i popular en un marc de festa, trobada i intercanvi d’experiències i coneixements. La Festcat són quatre escoles independents que treballen els aspectes més importants de la cultura popular catalana amb perspectives diferents però amb el mateix objectiu: renovar-la i fer-la créixer.

Redacció 20/06/2007

La Festcat, Escoles d’estiu de cultura popular, tornen aquest juliol amb continguts i filosofia renovada. El campus de Llívia es converteix amb l’Escola de la Festa i les escoles de música, dansa i jocs es renoven en continguts i aplicacions pràctiques.

El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) ja ha obert el període d’inscripcions per participar als quatre campus d’estiu de la Festcat d’enguany:

– Llívia (8-15 juliol) Campus de Cultura Popular
– Esterri d’Àneu (15-22 juliol) Dansàneu. Curs de Dansa tradicional
– Torroella de Montgrí (15-22 juliol) Curs de Música Tradicional.
– Horta de Sant Joan (15-22 juliol) Curs de Jocs Tradicional.

La Festcat són quatre escoles independents que treballen els aspectes més importants de la cultura popular catalana amb perspectives diferents però amb el mateix objectiu: renovar-la i fer-la créixer. Tots el cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitat adreçada al professorat. Hi ha ajuts per al personal docent en actiu i per als titulars del carnet jove, Carnet +25 i Carnet oficial d’estudiant.