Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Següent objectiu: omplir l’Olympiastadion de Berlín d’estelades

La mobilització per ensenyar al món que la reivindicació independentista està més viva que mai no s’ha acabat amb la xiulada de dissabte passat. La societat catalana es prepara per fer-se sentir en un dels escenaris que tindran més ulls a sobre de l’any: la final de la Lliga de Campions de futbol. Els prop de 15.000 aficionats del Barça que es desplaçaran a Berlín per viure el transcendental enfrontament contra la Juventus seran els protagonistes d’un altre gest històric. 

Redacció
Redacció 02/06/2015

Els espectadors haurien de mostrar les estelades al mateix moment

Per ajudar a una major visualització del clam sobiranista, l’ANC distribuirà 10.000 estelades dissabte a Berlín perquè els aficionats les ensenyin a l'Olympiastadion, seu de la final. No ha concretat quan, però seria òptim pels interessos sobiranistes que ho fessin tots a la vegada en els moments previs abans del xiulet inicial. Una altra possibilitat de coordinació seria fer-les visibles al minut 17:14. 

Campanya en positiu, com sempre

La coordinadora d’incidència internacional de l’Assemblea, Liz Castro, ha anunciat l’acció aquest migdia: “Repartirem 10.000 estelades per a la final de la Champions reivindicant la llibertat a través d’un missatge en positiu”. Així, l’entitat vol demostrar que la societat catalana és capaç de continuar fent la campanya pacífica i sempre en positiu que ha caracteritzat el moviment de la societat civil en aquests tres últims anys. L’ANC respondrà així les acusacions d’atiar l’odi que la Comissió Antiviolència ha fet als espectadors que van xiular l’himne espanyol dissabte passat.