Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Ridao assegura que ha perdut el compte dels incompliments de Zapatero

El secretari general d’ERC, Joan Ridao, ha assegurat aquest dilluns que ‘ja ha perdut el compte dels incompliments’ del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Ridao ha reaccionat així al exhaurir-se el termini fixat per la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, acordat amb el president d’ICV, Joan Saura, per aconseguir un pacte sobre finançament. El dirigent republicà encara ha anat més enllà al assegurar que ‘el full de serveis del govern espanyol amb Catalunya està ple d’incompliments i enganys’.

Redacció
Redacció 18/11/2008

En roda de premsa a la seu del partit, Ridao ha avisat que ‘Zapatero és com aquell alumne que diu que s’esforçarà si se li dóna una altra oportunitat, però que és un mal alumne que no comença a estudiar fins que no suspèn el curs i ha de repetir’. De fet, Ridao ha avançat que tractarà d’aquest tema el proper dimecres amb el ministre d’Economia espanyol, Pedro Solbes.

El secretari general independentista ha exigit al govern espanyol que ‘compleixi amb la seva paraula, amb el seu compromís i que presenti una proposta de finançament justa i equitativa que doni satisfacció als interessos de Catalunya i que doti Catalunya dels recursos que necessita’.