Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Readmeten la metgessa acomiadada per dirigir-se en català als pacients

|

- Publicitat -

La metgessa Anna Vegué, que va ser acomiadada del centre esportiu Sagnier del Prat del Llobregat, gestionat per l’empresa SEAE, el dia 16 de març perquè parlava en català, ha estat readmesa al seu lloc de treball en l’acte de conciliació d’aquest divendres. La metgessa es reincorporarà dimarts que ve, dia 24 d’abril, segons el sindicat. L’empresa havia reconegut que l’acomiadament havia estat improcedent, però la treballadora va denunciar els fets davant el jutjat social de primera instància de Barcelona.

Publicitat

En l’acte de conciliació que s’ha celebrat avui a la delegació de Treball, la metgessa Anna Vegué ha estat readmesa al seu lloc de treball i es reincorporarà el 24 d’abril, segons ha apuntat CCOO. El sindicat manté la petició d’indemnització de 15.000 euros contra l’empresa per “vulneració de dret fonamental”. L’afectada també ha volgut recordar que la llei no l’obliga a parlar en castellà, només a entendre’l.

A l’espai web de SEAE s’hi pot llegir que “El factor humà és un dels principals valors de Seae. A més de la qualificació valorem, sobretot, l’actitud personal i les característiques potencials dels treballadors/es. La nostra prioritat és aconseguir una bona implicació i integració en l’equip”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió