Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Què se sent dins la portada de “El Jueves”

Tots recordem ara fa uns mesos que la revista de sàtira política feta aquí a Barcelona “El Jueves” va ser retirada per considerar-se ofensiva per la família real. Tan fou […]

Redacció
Redacció 29/04/2008

Tots recordem ara fa uns mesos que la revista de sàtira política feta aquí a Barcelona “El Jueves” va ser retirada per considerar-se ofensiva per la família real. Tan fou així que fins i tot el seu director i el cap de redacció van ser multats per l’Audiència Nacional.

Tampoc podem negar que tot aquell afer va brindar una oportunitat d’or a la revista per vendre més exemplars que mai. El servidor de la seva web va petar per l’allau de visites. Les revistes van desaparèixer dels quioscs. A més, aquella mateixa portada va donar la volta per tots els mitjans de comunicació i, gràcies a aquella retirada, es convertí en quelcom molt més transcendent del que era inicialment.

Doncs bé, des de “El Jueves” encara en treuen profit de la famosa foto on es veia al Príncep Felip enculant a la Leticia. En aquest cas va ser en el Saló del Còmic a Barcelona. Van muntar una portada gegant deixant dos petits orificis als caps del Príncep i de la Leticia. D’aquesta manera, un podia experimentar què se sent dins d’una portada de “El Jueves”. I encara més! Sentir què se sent dins d’una portada censurada per la justícia espanyola. Tot un orgasme de sensacions sense dubte!

De fet, ho podeu comprovar. Aquí us enllacem unes quantes de les fotos que podreu trobar a la mateixa plana de “El Jueves”.