Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Perduts a la universitat

Les universitats dels Països Catalans també han d’aplicar tècniques de màrqueting per atreure els alumnes a les aules. A la Facultat de Filologia de la Universitat de València, sense anar […]

Redacció
Redacció 15/05/2008

Les universitats dels Països Catalans també han d’aplicar tècniques de màrqueting per atreure els alumnes a les aules. A la Facultat de Filologia de la Universitat de València, sense anar més lluny, acullen aquest dijous una jornada per analitzar l’impacte sociocultural d’algunes sèries de televisió populars, com ‘Lost’, ‘House’ i ‘Els Simpson’.

La jornada és oberta a tota la comunitat universitària, i hi intervindran professors de comunicació audiovisual, periodisme, dret administratiu i fins i tot docents convidats de la UAB i de Madrid.

Desconeixem encara la vinculació entre aquestes sèries nordamericanes i la filologia -sobretot perquè són sèries originalment en anglès i doblades quan arriben a l’Estat espanyol- però sembla que universitaris i docents valencians no se’n perden una per deixar de treballar amb Ausiàs March o Góngora i passar a parlar de Locke o durant el doctor House.