Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

On van els diners del llibre sobre la reina?

Que la periodista Pilar Urbano és numerària -militant no casada- de l’Opus Dei és un fet més que conegut. Que destini bona part dels seus ingressos a l’Obra se San […]

Redacció
Redacció 07/11/2008

Que la periodista Pilar Urbano és numerària -militant no casada- de l’Opus Dei és un fet més que conegut. Que destini bona part dels seus ingressos a l’Obra se San José María Escrivà de Balaguer ja no tant. I no serà perquè ella se n’amagui.

Després de tot el terrabastall generat per ‘la reina muy de cerca’ en què doña Sofia repartia mamporros contra homosexuals, les dones que reivindiquen el dret de decidir sobre el seu propi cos i els independentistes, entre altres, els índexs de vendes del llibre no han deixat de créixer.

Urbano, interrogada aquesta setmana en un xat de el seu diari, El Mundo, explicava que havia donat instruccions perquè el 80% dels ingressos del llibre anessin destinats a la Fundación Senara vinculada al col·legi que porta el seu mateix nom. El seu web ja deixa clara la seva inclinació cap a l’Obra d’Escrivà. I ja porta més de 100.000 exemplars venuts del llibre… A aquest pas la següent beatificada i santificada després d’Escrivà serà la Urbano!