Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Ofensiva del galliner espanyolista esvalotat per la crema d’una Constitució de tramoia.

La Constitució de tramoia que va cremar Moliner en realitat era el llibre “Como construir un gallinero”. Segons ha confirmat la periodista Empar Moliner a RAC1 el llibre que va cremar en el gag per denunciar la decisió del Tribunal Constitucional d’anul·lar el decret de pobresa energètica el passat dilluns a TV3, no era en realitat la Constitució, sinó un llibre de tramoia i el seu títol original era “Como construir un gallinero”.  Això no ha impedit però, que el líder socialista Pedro Sánchez hagi recordat que “Aquesta Constitució que està cremant va ser àmpliament recolzada per més del 70% de la població catalana el 1982”, que Societat Civil Catalana hagi demanat per carta el cessament Moliner i Vox hagi denunciat la periodista via penal.

Redacció
Redacció 13/04/2016

Moliner va provocar enfrontament

El president de Societat Civil Catalana (SCC), Rafael Arenas, ha enviat una carta a la nova presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, en la què exigeix el cessament immediat d’Empar Moliner. Segons un comunicat de l’entitat, Arenas també ha demanat una disculpa pública de la CCMA. El president de SCC acusa Moliner d’haver utilitzat la seva presència en un mitjà de comunicació públic per “provocar enfrontament i danyar encara més la cohesió social”.

Quatre anys de presó per cremar una Constitució de tramoia

Per la seva banda, el partit ultra Vox ha anunciat que denunciarà  Moliner per tres delictes: provocació per cometre rebel·lió, delicte d'incitació a l'odi i a la violència per raó de l'origen nacional i delicte d'ultratge d'Espanya. Segons un comunicat de Vox, aquest delictes podrien suposar una condemna de fina a quatre anys de presó.