Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Minut a minut des de la seu electoral de la CUP

A.S. | “Volem recordar als veïns que no han pogut votar perquè no tenen dret a vot”, ha explicat la portaveu del Secretariat Nacional Núria Gibert. “Ho denunciem perquè és greu i simptomàtic”. Així ha encetat la primera compareixença de la nit electoral la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP Núria Gibert. “Donar les gràcies també als milers de persones que han participat a la xarxa del recompte, apoderats i als CDR que estan en aquest recompte paral·lel”. 

Redacció
Redacció 21/12/2017
Gibert també ha volgut fer una crida a tots aquells que encara no han votat i estan indecisos i que no s'hagin sentit interpel·lats: “Això va de democràcia, a plantar cara a la repressió i a la impunitat. Els emplacem a que vagin al col·legi i votin”.
 
La portaveu del Secretariat Nacional s'ha mostrat optimista de cara als resultats: “Estem convençudes que podem construir una República des de baix i per totes”.


La portaveu del Secretariat Nacional Núria Gibert/AS

Gibert ha subratllat però que aquesta campanya ha estat usual: “ha estat absolutament extraordinària, amb l'ocupació de l'espai públic per part de les forces d'ordre, per tots els mitjans fent campanya, amb un feixisme impune i pel paper de la Junta Electoral Central”. I ha afegit que “ha estat una campanya desigual i injusta, com ho és l'embat amb l'Estat”.

 
Gibert ha emplaçat a seguir la nit electoral a través dels casals.

Prònostic de Carles Riera pel 21-D

Després de l'entrevista del director de TV3, Vicent Sanchis al cap de llista per Barcelona de la CUP, Carles Riera, el candidat va entregar un sobre amb el resultat que pronosticava. En aquest, Riera donava la victòria a ERC i majoria independentista amb majoria absoluta al Parlament. A la CUP, li donava 11 diputats.

El cap de llista de la CUP per Barcelona, Carles Riera, la número dos Maria Sirvent i la número sis, Bel Olid es deixen veure per primera vegada a la Nau Bostik.

Simpatitzants de la CUP

Simpatitzants i militants de la CUP comencen a omplir una de les sales habilitades per al seguiment de la nit electoral a la Nau Bostik, l'espai autogestionat escollit per la formació 'cupaire' per conèixer els resultats del 21-D.