Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Metallica serà el cap de cartell del Sonisphere, un nou festival d’estiu a Barcelona

El grup de ‘heavy’ californià Metallica encapçalarà un nou festival d’estiu a Barcelona, el Sonisphere, que es celebrarà el pròxim 11 de juliol al Parc del Fòrum i també a ciutats d’Holanda, Alemanya, Suècia, Finlàndia i Anglaterra. Metallica serà el cap de cartell del festival a les sis ciutats europees i compartirà escenari amb altres pesos pesants del rock com Linkin Park (Finlàndia i Anglaterra), Die Toten Hosen (Alemanya), Slipknot (Holanda i Barcelona) o Mastodon (actuaran a les sis ciutats). El organitzadors del Sonisphere asseguren que arriba a Barcelona per quedar-se, completant així la nombrosa nòmina de festivals d’estiu que es celebren a la capital catalana.

Redacció
Redacció 10/02/2009

Sonisphere és un festival que arriba de la mà dels creadors dels llegendaris festivals britànics Monsters Of Rock i Download. L’edició catalana del Sonisphere comptarà amb Last Tour International com a coorganitzadors, també responsables d’altres festivals com el Bilbao BBK Live, Azkena Rock Festival o Getafe Electric.

La filosofia de Sonisphere va en contra de masegar un munt de bandes a múltiples escenaris i obligar així els fans a elegir una actuació. El festival presentarà dos escenaris en què els grups aniran alternant actuacions. Sonisphere comptarà també amb alguns dels atractius habituals dels festivals, com els estands comercials i altres atraccions.

A més, Sonisphere és un festival que arriba per quedar-se. La intenció és que a partir de 2010 s’expandeixi més enllà d’Europa per passar a ser un fenomen mundial. Els cartells complets de cada ciutat es donaran a conèixer en breu, inclòs Barcelona.