Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Mas reclama al Govern que deixi “d’incordiar a la gent” amb propostes com la d’estrènyer carrils

El president de CiU, Artur Mas, ha demanat aquest dimarts al president de la Generalitat, José Montilla, i als responsables de trànsit del Govern, que ‘d’una vegada per totes deixin d’incordiar a la gent’, ‘deixin d’espantar a la ciutadania’ i de ‘fer una intromissió permanent a la llibertat de la gent’. Mas ho ha dit en referència a la proposta d’estrènyer carrils de les vies ràpides, tot demanant que ‘no es vulguin ficar en tot’. El líder de CiU creu que el Govern ha plantejat aquesta possibilitat perquè la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora per l’àmbit metropolità de Barcelona ha estat un ‘fracàs’.

Redacció 30/01/2008

Mas creu que la proposta d’estrènyer carrils és una ‘barbaritat’, a més d’una ‘improvisació’, tot recordant que ‘prou penes han de passar les persones que han d’agafar el cotxe, com perquè els responsables del Govern es dediquin a incordiar permanentment a la gent’. A més, ha advertit que la proposta d’estrènyer carrils també ‘contribuirà a que hi hagi més inseguretat’.

El líder de CiU ha recordat que la limitació de velocitat ha estat un ‘nyap’ i ha remarcat al Govern que ‘rectificar és de savis’.