Edició 2161

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 25 de juny del 2024
Edició 2161

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 25 de juny del 2024

Mas pateix l’apagada

|

- Publicitat -

Davant d’una crisi o un servei deficient, la ciutadania sempre es queixa que els polítics mai pateixen directament els mals. Els polítics no utilitzen el transport públic -més enllà del període de campanya electoral- i per tant no pateixen les Rodalies de Renfe, ni el metro ple a les hores punta, etcètera.

Publicitat

Durant l’apagada d’aquests dies, però, algun dels polítics catalans si que va viure en primera persona la falta d’electricitat. Sense anar més lluny, el líder de CiU, Artur Mas, va quedar-se atrapat en l’ascensor en què viatjava just el moment en què va marxar la llum.

Mas va quedar-se “sol i a les fosques” durant cinc minuts, segons ha explicat a Catalunya Ràdio. Al líder de CiU se li va fer “eterna” l’espera, amb el mòbil sense funcionar, fins que els veïns de l’immoble van rescatar-lo.

Esperem que el fet de patir l’apagada en les pròpies carns serveixi a Mas per entendre més als milers de soferts ciutadans que, encara a hores d’ara, intenten recuperar la normalitat després de dos dies lamentables.
 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut