Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Les lliçons d’en Titot

|

- Publicitat -

El mític cantant independentista Titot (fundador de Brams, Mesclat i Aramateix, entre d’altres), va fer fa uns dies una entrevista a un diari digital català per explicar el seu compromís polític amb la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Vic. Contràriament al que passa massa sovint, en Francesc Ribera va evitar en tot moment les lluites caïnites entre independentistes i es va limitar, amb elegància, a defensar la pròpia opció sense criticar les altres.

Tot i que l’entrevistador li posava fàcil una resposta contra Esquerra, amb preguntes com “i en aquesta esquerra independentista hi té cabuda Esquerra?”, en Titot no es va deixar entabanar. En aquest sentit, va assegurar que “no vull dir ni que Esquerra no sigui d’esquerres ni que no sigui independentista”, alhora que afegia que també concep Esquerra com a partit d’esquerres i independentista, perquè “que ens etiquetem [la CUP] com a tals no vol dir que en tinguem l’exclusiva”. Al seu parer, “tot són estratègies i això no vol dir que una sigui millor que l’altra”. Finalment, va vaticinar que la candidatura de la qual forma part obtindrà un o dos regidors a la capital d’Osona.

Publicitat

Des d’aquí volem felicitar en Titot per la seva talla humana i democràtica. Va per tu!

Per cert, mentre redactàvem aquest text no hem pogut evitar pensar en el PRC, partit que únicament basa el seu argumentari a atacar rabiosament Esquerra, sense més.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut