Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Les alternatives independentistes se solapen

|

- Publicitat -

Pocs i mal avinguts. Les alternatives independentistes catalanes han fet mans i mànigues per presentar candidatures a molts municipis catalans.

Publicitat

Així, les CUP es presenten a 55 poblacions, entre elles Girona, Lleida, Badalona, Vic, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Sabadell, Granollers o Sant Cugat. Les seves són Candidatures d’Unitat Popular amb gent del poble i amb un marcat aire socialista i ecologista.

Per la seva banda, el novíssim Partit Republicà Català es presentarà a 19 municipis, però el seu programa és molt més vague, volen “l’autodeterminació dels Països Catalans” però no expliquen com, i no tenen cap mena de programa de polítiques socials, educatives, etcètera. De fet el PRC anava tan desesperat per presentar candidatures que oferia a qualsevol que ho volgués la possibilitat de fer-ho des del seu web, tal com informàvem fa uns dies.

El problema entre les “alternatives” arriba perquè el PRC s’ha presentat a 11 municipis on ja hi ha CUP, cosa que, de ben segur, provocarà una divisió dels seus possibles votants i més baralles i acusacions mútues entre les faccions independentistes.

La cosa és forta, perquè veus dins el PRC havien promès que no es presentarien allà on hi haguessin CUP, i al final al 58% de les municipis on es presenta el PRC ja hi havia CUP…

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió