Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’ANC es torna a posar les piles per marcar el rumb sobiranista

Tot està a punt per a la celebració de la IV Assemblea General Ordinària (AGO) de l’ANC que se celebra aquest diumenge al Pavelló del Nou Congost de Manresa. Uns 3.000 membres de ple dret ja s’han inscrit a l’acte per a poder exercir el seu dret a vot i decidir conjuntament el rumb de l’Assemblea en el procés de construcció de la República Catalana.  

Redacció
Redacció 16/04/2016
Diverses Assemblees Territorials han organitzat fins a una vintena d’autocars per a facilitar l’assistència a un acte que estarà conduït per Aina Font (periodista de Nació Digital i membre d’Òmnium del Bages) i Marc Güell (periodista de RAC1). En els moments de descans es comptarà amb la col·laboració de Santi Arisa i El Fugitiu qui, amb la seva música, amenitzaran la jornada. Adjuntem amb aquesta nota una escaleta de l’acte i un llistat dels convidats confirmats fins al moment. També us informem que, excepte els interventors (que hauran de ser-hi en tot moment), els convidats s’incorporaran a l’AGO a partir de les 13,00 del matí, a no ser que siguin socis i també vulguin exercir el seu dret a vot.  
 
Alguns dels convidats són la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, membres del grup parlamentari de Junts pel Sí (Lluís Llach), CDC (Jordi Turull), ERC (Ferran Civit, Isaac Peraire), ICV-EUiA (Francesc Matas, Montserrat Vilà, Josep Ferrer), CUP (Albert Botran, Hugo Elvira), així com dels partits polítics DC – Demòcrates (Toni Castellà) i MES (Rosa Maria Dumanjo).
 
També ens acompanyaran representants de Súmate, Constituïm, Reinicia, Acord d’esquerra per la República Catalana, Unió de Pagesos, CCOO, UGT i USOC.