Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Enveja a la RAE

Les Espanyes no poden tolerar que Catalunya, la nació sumisa que tants segles porten esclavitzant, faci alguna passa cap al reconeixement internacional, assolint llibertats com a poble. Les pressions polítiques […]

Redacció 21/01/2008

Les Espanyes no poden tolerar que Catalunya, la nació sumisa que tants segles porten esclavitzant, faci alguna passa cap al reconeixement internacional, assolint llibertats com a poble.

Les pressions polítiques en aquest sentit, com l’ignomiós article 8 de la Constitució espanyola anirien en aquesta línia, com ho són les rabietes -i travetes- dels organismes espanyols cada vegada que les seleccions catalanes aconsegueixen algun reconeixement. Al camp de les noves tecnologies, el domini .CAT va ser un triomf de la societat catalana, i mai ha estat ben paït per l’Estat espanyol.

Ara la RAE, emmirallant-se -o literalment plagiant- el domini lingüístic català ha demanat a Red.es que treballin per crear el domini .ESP, que aglutinaria els webs en espanyol. Res a veure amb les legítimes sol·licituds de gallecs, bascos, gal·lesos i escocesos d’aconseguir un domini com el nostre i així poder tenir representació a la xarxa: la iniciativa espanyola és només fruit de l’enveja, de copiar l’èxit del .CAT i demostrar que, si els catalans ho hem aconseguit, els espanyols també ho han de tenir, encara que no tingui cap mena de sentit ni de legitimitat. “Por cojones”, vaja.