Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La JNC inaugura la XXVIII Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebra des d’avui fins diumenge a Riner (El Solsonès) la XXVIII edició de l’Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, sota el lema ‘Preparats pel canvi’. L’escola combinarà formació i diversió, i davant del període electoral les activitats giraran al voltant del ‘canvi que Catalunya necessita’ i que, segons la directora de l’escola d’estiu, Anna Seijas, ‘passa perquè Artur Mas sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya’. La tradicional hissada de l’estelada que dóna per inaugurada l’escola, anirà a càrrec de l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, que va ser un dels fundadors de la JNC.

Redacció
Redacció 30/07/2010

Divendres el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, participarà d’un dinar col·loqui amb els participants de l’escola. A la tarda, tindrà lloc una taula rodona sota el títol ‘Lideratge de país des del municipalisme’ a càrrec de Joan Ramon Casals (secretari de Política Municipal de CDC), Josep Maria Matas (secretari general de l’Associació Catalana de Municipis), Santi Vila (Alcalde de Figueres), Albert Batalla (Alcalde de la Seu d’Urgell) i Albert Batet (Alcalde de Valls).

Dissabte al migdia, el secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC i director de campanya de CiU, David Madí, explicarà l’estratègia de la federació nacionalista de cara a les eleccions nacionals que tindran lloc a la tardor. Durant la tarda de dissabte, hi ha dues activitats de gran importància: la taula rodona ‘Després de la mani què? Camins cap a la independència’ a càrrec del director de la Fundació Catdem (abans Trias Fargas), Vicent Sanchis (periodista i vicepresident d’Òmnium Cultural) i Oscar Willard; i la presentació del llibre de Roger Albinyana ‘Un liberal a la Xina’ que comptarà amb els diputats al Congrés Jordi Xuclà i Pere Macias.

Com ja és tradició, dissabte al vespre s’entrega el Premi Ramon Trias Fargas, que enguany es donarà a RAC1 i a Jaume Cabré; l’encarregat d’entregar el premi serà l’expresident Jordi Pujol. El president de CiU, Artur Mas, serà l’encarregat de cloure l’escola, i també d’entregar el Premi d’Assaig Polític, que enguany gira entorn del lema de l’escola.