Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

La coordinadora Gai-Lesbiana demana el vot contra el PP

|

- Publicitat -

Guirado ha emplaçat aquells “que vulguin viure en una societat justa, lliure i democràtica” i que defensin els valors del “respecte, el progrès social i la igualtat” a votar “aquells partits que els promoguin, i no aquells que els ataquin”, referint-se als populars.

Publicitat

Segons Guirado les propostes de l’alcaldable del PP són “anticonstitucionals, il·legals i antidemocràtiques” perquè insisteixen en la discriminació dels gais i les lesbianes. “Una societat com la nostra ha de defensar totes les famílies, sense exclusions”, ha reblat.

Retirar els textos homòfobs

Aprofitant l’ocasió, el secretari general de la Coordinadora Gai-Lesbiana ha reclamat al Ministeri d’Educació i Ciencia espanyol i a la Conselleria d’Educació la retirada dels “textos homòfobs i discriminatoris” que contenen els nous llibres de l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania.

Segons Guirado, l’assignatura hauria d’estar inspirada “en la difusió dels millors principis ètics de respecte, justícia social i valors democràtics” per afavorir una “educació sana i integradora”. 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió