Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

La Balearikus Party 2008 se celebrarà a Palma Arena i albergarà 1.500 internautes

La trobada d’internautes ‘Balearikus Party’ de 2008 se celebrarà en el velòdrom Palma Arena durant el mes de març, coincidint amb la Setmana Santa, i tindrà capacitat per a albergar a 1.500 usuaris de les Tecnologies de la Informació i el Coneixement (TIC), el que suposa el triple de places que en anteriors edicions. Així ho va anunciar l’organització, l’Associació Balearikus Party.

Redacció
Redacció 20/11/2007

L’organització, l’Associació Balearikus Party, que va aclarir que, per a compensar el fet que finalment no se celebri durant 2007 cap convocatòria d’aquest esdeveniment, que pretén promocionar l’ús de les TIC entre els joves de les illes, se celebrarà a principis de desembre un de petit format. Concretament, aquesta cita s’anomenarà ‘Balearikus Party Small Edition’, se celebrarà els dies 8 i 9 del pròxim mes en el Col•legi Públic És Vinyet d’Andratx, amb entrada gratuïta però només 120 places disponibles, i la possibilitat d’accedir a internet i LAN.

Els premis per als participants seran entrades per a la trobada de 2008. Cal assenyalar que la ‘Balearikus Party’ de gran format, que venia convocant-se durant el pont de la Constitució, encara no conta amb dates definides per a la seva pròxima edició, però l’organització va avançar que se celebrarà al mateix temps que la Fira Tecnològica ‘bkp@jove.net’, per a la qual preveu una afluència d’uns 10.000 visitants en la seva primera convocatòria. A més, l’associació també va explicar que la durada de l’esdeveniment serà també superior a les que s’han celebrat en anys anteriors, al passar dels cinc dies a un total de set, i manté reunions amb el Govern, el Consell i l’Ajuntament de Palma per a obtenir finançament, mentre que la Universitat de les Illes Balears (UIB) facilita suport a la difusió de l’activitat.