Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

L’audiència de Josep Cuní i del 3cat24.cat veuen el país madur per al referèndum d’independència

Les darreres enquestes publicades pels diaris La Vanguardia i El Periódico constaten el creixement del suport social a la independència que viu el país en els darrers anys. Amb motiu de la quarta onada de consultes sobre la independència el portal 3cat24.cat i el programa Els Matins han preguntat sobre aquesta qüestió a la seva audiència amb un resultat aclaparador. És clar que aquestes enquestes no tenen base científica però són una manera de copsar el pols a la ciutadania en mitjans que compten amb una àmplia audiència. 

Redacció
Redacció 22/06/2010

L’enquesta d’aquest diumenge al 3cat24.cat preguntava: ‘Creus que Catalunya està preparada per fer un referèndum sobre la independència?’. Un clar 82,08% dels participants han afirmat que el país està preparat per decidir el seu futur a les urnes.

Una pregunta similar era la protagonista aquest dilluns al programa Els Matins de TV3: ‘Si ara es fes un referèndum vinculant sobre l’autodeterminació, aniríeu a votar?’, en què més d’un 90% dels espectadors han assegurat que participarien en el procés.