Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Karmele callarà per sempre

Karmele Marchante fa honor al seu cognom: se’n va. La popular polemista del cor, tortosina i independentista, ha col•laborat en multitud de programes rosa, destacant “Tómbola” (on van ser famoses […]

Redacció
Redacció 02/06/2008

Karmele Marchante fa honor al seu cognom: se’n va. La popular polemista del cor, tortosina i independentista, ha col•laborat en multitud de programes rosa, destacant “Tómbola” (on van ser famoses les seves disputes amb Jesús Mariñas), “Día a día” o, més recentment, “TNT” i “A tu lado”.

La reputació d’aquesta periodista cada cop estava més devaludada. Després de tantes hores per antena ha decidit plegar. Les seves hores baixes es van notar per exemple en la seva esgarrifosa aventura al reality de Telecinco “La isla de los famosos” a principis d’any, on va ser expulsada el passat 27 de febrer. El concurs va anotar un 28,8% de quota de pantalla i 3.743.000 espectadors amb la seva expulsió. És a dir que de periodista del cor havia passat a formar-ne part com una més dins del circ.

Nosaltres ens alegrem doncs d’aquesta decisió. Ara diu que es vol dedicar a projectes més seriosos. No sabem si Carod-Rovira la fitxarà… Ara fa uns dies l’Avui publicava que Karmele es declarava independentista i més fan del president d’ERC que no pas de Joan Puigcercós. En Carod quan es va assabentar de la notícia s’hi va posar en contacte telefònic per agrair-li el seu suport. I més, en plena campanya de les primàries republicanes”.