Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Jordi Montanya dimiteix com a president del PP a Lleida

Una altra sorpresa a can PP de Catalunya. El número 1 del partit espanyol conservador de Lleida ha dimitit avui. Ho ha anunciat al migdia en roda de premsa. El fins ara president del PP a Lleida, Jordi Montanya, afirma que ha comptat amb el suport dels militants i simpatitzants del PP. També ha insistit que donarà “suport incondicional” al nou president i al partit però que no pensava que el PPC “prescindiria d’un líder com Josep Piqué”.

Redacció
Redacció 27/07/2007

El president del PP a Lleida i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Montanya, ha presentat la seva dimissió formalment aquest divendres. Aquesta renuncia es produeix pocs dies després de la dimissió del que era el president del PP a Catalunya, Josep Piqué. Montanya ha assegurat que ha pres la decisió “per coherència” i ha afegit que es posa a disposició del nou president del PP a Catalunya (PPC), Daniel Sirera, a qui ha comunicat la seva decisió aquest divendres al matí. Montanya era un dels homes de màxima confiança de Josep Piqué. El fins ara president del PP a Lleida ha insistit que sempre ha comptat amb el suport dels simpatitzants i militants del partit, així com de l’estructura del partit.

Montanya ha afegit que “de moment” no s’ha plantejat la possibilitat de renunciar també com a diputat al Parlament i ha reiterat que ara comença una nova etapa en la que donarà “suport incondicional” al nou president i al partit.

Escolteu-ne les declaracions: ÀUDIO / ACN