Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Jordi Barbeta, cronista de la campanya d’ERC?

El responsable polític de la secció de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, va assistir dimecres a una xerrada de Joan Carretero que començava a les vuit del vespre al […]

Redacció
Redacció 23/05/2008

El responsable polític de la secció de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, va assistir dimecres a una xerrada de Joan Carretero que començava a les vuit del vespre al barri de Sants de Barcelona. L’hora fixada feia que l’acte fos dels que habitualment els periodistes no hi acostumen a acudir ni donar cobertura informativa. Però en aquest cas, per Carretero, sembla que Barbeta va fer una excepció.

La seva presència no va passar desapercebuda pels assistents. Però el que sí que els va sorprendre és que l’endemà La Vanguardia publiqués una crònica de l’acte però sense signar. L’autor era l’habitual ‘redacción’ quan no es vol que se sàpiga la identitat de l’autor intel·lectual i en aquest cas material de la informació. Aquests assistents també es van preguntar en llegir-ho l’endemà, serà que Barbeta és el nou cronista d’ERC a La Vanguardia? O només per alguna de les candidatures?

Des de directe!cat seguirem investigant aquest curiós succés…