Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Joan Carretero, Joel Joan i Víctor Alexandre protagonitzen unes xerrades sobre l’independentisme a Berga

La federació comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) del Berguedà ha organitzat les jornades ‘Independència, xerrades d’independentistes i per a independentistes’ que comencen aquest divendres i que protagonitzen, entre altres, l’actor Joel Joan, l’escriptor Víctor Alexandre i el líder de Reagrupament Independentista, exalcalde de Puigcerdà i exconseller de Governació, Joan Carretero. L’acte es farà a l’hora del sopar, a l’Hotel Berga Park, sempre a partir de dos quarts de nou de la nit. Seran en total sis conferències i xerrades entre els mesos de novembre, desembre i gener.

Redacció
Redacció 06/11/2008

La primera de les xerrades la farà el periodista i escriptor Víctor Alexandre. El ponent va néixer a Barcelona el 1950 i va debutar l’any 1972 a Ràdio Popular d’Eivissa i l’any 1975, ja a Barcelona, a l’antena de Ràdio Joventut, on es va convertir en el primer professional que va dirigir i presentar un programa de música estrangera en català. Alexandre és Premi Recull de Periodisme 1996, Premi Nacional Lluís Companys 2005 i Premi Francesc Ferrer i Gironès 2006. Ha publicat entre d’altres ‘Jo no sóc espanyol’ (1999), ‘Despullant Espanya’ (2001), ‘Despullats’ (2003), amb Joel Joan, ‘Senyor President’ (2003), ‘El cas Carod’ (2004). Alexandre aprofitarà l’acte per a presentar el seu últim llibre, ‘Nosaltres, els catalans’.

Després d’Alexandre, les xerrades aniran a càrrec d’Elisenda Paluzié, Josep Pinyol, Joan Carretero, Carles Castellanos i Joel Joan. L’actor tancarà aquest cicle de conferències i xerrades el dia 23 de gener.