Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Ja és online 3cat24.cat, el nou portal d’informació contínua de TV3 i Catalunya Ràdio

3cat24.cat és la nova aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per la informació 24 hores. El nou portal, que substitueix els actuals portals informatius (telenoticies.cat i catalunyainformacio.cat), amplia continguts i reforça la presència de vídeo i àudio. A més, obre una finestra a la participació activa dels usuaris, que poden penjar les seves pròpies notícies, ja sigui en format vídeo, àudio, fotografia o text, en l’espai ‘Elmeu3cat24’. Les notícies es complementen amb materials elaborats pels serveis informatius de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. A més, hi ha un espai on es destaquen els vídeos i els àudios més rellevants del dia.

Redacció 13/12/2007

La participació ciutadana és un dels pilars bàsics del nou portal, que convida els usuaris a fer de periodistes. Tenen un espai propi, ‘Elmeu3cat24’, on es recolliran totes les informacions que publiquin. Hi poden penjar tant arxius de vídeo i àudio com imatges i textos. D’aquesta manera, a les notícies explicades pels professionals, s’hi sumen les informacions aportades pels ciutadans.

L’espai dedicat al temps també es reforça i s’amplia. A més de l’accés a les últimes previsions, inclou un bloc en què participen els meteoròlegs de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. S’hi exposen també les imatges que envien els usuaris, una selecció de les quals es mostrarà en l’espai ‘El temps’ de TV3.

El portal 3cat24.cat és el tercer pilar dels canals d’informació contínua de la CCMA, juntament amb el 3/24 i Catalunya Informació.

3cat24.cat ha estat concebut i desenvolupat per CCRTV Interactiva, l’empresa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals encarregada dels canals de distribució interactius i en xarxa.