Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Imperium Fail

|

- Publicitat -

La xarxa és molt gran! I ho diem en sentit literal i en sentit figurat, ens expliquem:

Bé és conegut per tot hom que la xarxa amaga milions i milions de pàgines web de les més vario pintes i diverses en les quals un hi pot trobar tot el que mai s’hagués imaginat visionar. D’altra banda, la xarxa és molt gran perquè hi ha gent amb gran sentit de l’humor que crea continguts que, després, nosaltres els no tan freaks ens encanta degustar.

Publicitat

És l’exemple d’aquest .gif que us oferim. Sota el títol de Imperium Fail, podem observar com el gran imperi espanyol, aquell que mai es feia de nit aproximadament des del 1581 es va desfent amb els pas dels anys fins arribar als nostres dies. La gran jugada és, però, que els anys segueixen sumant i veiem al 2014 la independència d’Euskadi per després gaudir amb la de Catalunya, on poc després se li afegeixen la resta dels Països Catalans.

Una idea que ja fa uns quatre anys que algú va voler posar en pràctica en unes samarretes! Aquí en teniu el frontal i la part del darrera. Una molt bona peça de roba per passejar-se per les espanyes, sense dubte!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut