Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Garicano (C’s) compara l’espot de l’1-O amb el tràfic d’heroïna

L'autor del programa econòmic de Ciutadans, Luís Garicano, ha valorat el primer espot del referèndum de l'1 d'octubre fent una comparació sense relació entre el vídeo i el tràfic d'heroïna. 

Redacció
Redacció 05/09/2017
Segons el responsable econòmic de la força taronja, el vídeo ha generat en ell una pregunta molt particular: “Si decideixo dedicar-me al tràfic d'heroïna, però no he començat, puc posar anuncis a la televisió anunciant-ho?”. El seu comentari ha suscitat un seguit de reaccions que se li han girat en contra i que van en la mateixa línia que les que va fer l'exdirigent de Podemos, Juan Carlos Monedero, que va insinuar que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, consumia cocaïna. Una insinuació que va provocar que el mateix podemita es disculpés i arribes a un acord amb el líder de la força taronja perquè retirés la querella.
 
Aquesta valoració de Garicano, però, tampoc és sorprenent. El mes d'abril passat va relacionar el referèndum amb el nazisme, equiparant la votació amb l'annexió d'Àustria amb l'Alemanya nazi, l'any 1938.