Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Esportista ‘campechano’

Ningú s’atreviria a dir que Juan Carlos I no disposa de bona salut. De la salut econòmica del monarca espanyol n’hem parlat diverses vegades, i és certament envejable i infinitament […]

Redacció
Redacció 06/03/2009

Ningú s’atreviria a dir que Juan Carlos I no disposa de bona salut. De la salut econòmica del monarca espanyol n’hem parlat diverses vegades, i és certament envejable i infinitament millor que la dels seus súbdits.

La salut física del Borbó també està ben orientada, i tal com recull el blocaire Popota, el monarca s’exercita diàriament. Així i segons informa Màrius Carol en un article a la revista del DIR, l’ignífug Juan Carlos fa mig any que empra l’innovador sistema ‘Power Plate’, un sistema d’aquests que anuncien a la teletenda i permet exercitar-se sense fer gaires cabrioles. Segons la revista, el monarca es posa el xandall cada dia i es sotmet a les vibracions miraculoses segons l’assessorament de la barcelonina Clínica Planas.

El Borbó també disposa d’una entrenadora ‘personal’, que li prepara ‘exercicis i estiraments’ en aquells dies que no es rendeix a la màquina vibratòria. ‘Los que han compartido cacerías con él aseguran que es un incansable caminador, lo que le permite demostrar que está mejor que nunca’ assegura en Carol. Cal mirar-s’ho pel costat bo: gràcies a la forma física de l’incansable Juan Carlos, els Mitrofans d’ara endavant no hauran d’estar drogats.