Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

ERC celebrarà el Congrés Nacional del 14 de juny al Fòrum

La Comissió Organitzadora del 25è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana ha decidit aquest dilluns al matí l’emplaçament del congrés, previst per al pròxim 14 de juny, a l’Edifici Fòrum de Barcelona. El portaveu republicà al Congrés, Joan Ridao, ha xifrat els militants inscrits al congrés en més de 4.000, a l’espera que aquest nombre es pugui incrementar encara en els pròxims dies.

Redacció
Redacció 20/05/2008

 La comissió també ha anunciat la data del debat en què participaran totes les candidatures a la presidència i a la secretaria general d’Esquerra, que tindrà lloc el 31 de maig a les 17 hores a Esparreguera.

Partal, moderador a Barcelona

Ahir també va saber-se que el periodista Vicent Partal moderarà el debat entre els candidats a secretari general i president d’Esquerra Republicana organitzats a Barcelona, on només podran assistir militants. Es faran dos debats seguits el dissabte 31 de maig al vespre, primer amb els candidats a la secretaria general i després amb els candidats a la presidència. L’elecció de Partal, segons explica el periodista al seu bloc, està motivada pel fet que les quatre candidatures s’han posat d’acord en demanar que els moderessin persones independents que no militen a Esquerra i que per tant no poden votar cap dels vuit candidats.