Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

ERC acusa la ministra de Foment d’anar a “captar el vot anticatalanista que hi pot haver a Andalusia”

El portaveu parlamentari d’ERC, Joan Ridao, ha lamentat aquest dijous que l’actitud de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, al Congrés dels Diputats va demostrar que ‘no només li rellisquen les peticions de dimissió i les crítiques que li arriben des de Catalunya’, sinó que ha decidit ‘aprofitar aquesta crisi per fer campanya’. Per Ridao, Álvarez ‘va anar a captar el vot anticatalanista que hi pot haver a Andalusia’. La ministra va respondre dimecres a la cambra baixa espanyola una interpel·lació del diputat d’ICV Joan Herrera, a qui va retreure que pronunciés el seu ‘antes partía que doblá’ com ‘antes partida que doblada’.

Redacció
Redacció 23/11/2007

El portaveu parlamentari d’ERC creu que Álvarez és una ‘rèmora’ per Zapatero i creu que no dimiteix perquè està ‘sota les faldilles del tot poderós PSOE andalús’.

Ridao ha assegurat que al Senat ‘encara hi ha partits’ i possibilitats ‘d’arrencar un fons de compensació per atendre a tots els damnificats’. A més, ha lamentat que no hi hagi ‘manera humana’ que el govern espanyol ‘concreti les inversions de cara al futur no només per restablir la normalitat a Rodalies, sinó de cara a afrontar les inversions necessàries’. ‘No hi ha manera que hi hagi un pla calendaritzat’, ha assegurat.