Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Els primers vols de Ryanair de Girona a Madrid registren un 90% d’ocupació

Els primers vols de Ryanair que han unit Girona i Madrid han registrat una ocupació del 90%, segons dades de la companyia de vols de baix cost. El primer vol va sortir el diumenge de Madrid amb 140 passatgers i ha tornat ple fins a Madrid. La companyia ha valorat positivament aquesta arrencada i ha dit que des que van posar a la venta les entrades les reserves han anat avançant a ‘grans passos’. També entre aquest dilluns i dimarts començaran nou noves rutes, els primers vols de les quals han tingut ocupacions per sobre del 80%. ‘Aquesta setmana és molt especial per la nostra companyia perquè inaugurem la tercera base d’operacions a València, sis rutes des de Madrid i 13 des de Girona’, ha valorat la directora de màrqueting i ventes a Espanya i Portugal, Maribel Rodríguez.

Redacció
Redacció 30/10/2007

El vol de Girona a Madrid suposa el tercer enllaç domèstic que Ryanair posa en funcionament des de les instal·lacions de Vilobí d’Onyar, ja que fa quasi un any va començar a volar a Tenerife Sud i Fuerteventura.

D’altra banda, Ryanair ha anunciat l’arribada de dos nous avions de la companyia a la base de Vilobí d’Onyar, elevant fins a nou el nombre d’aparells que treballen de manera fixa des d’aquest aeroport.

Comencen més rutes

Entre els dies 29 i 30 d’octubre es posaran en marxa noves rutes fins a Brno, Linz, Lubeck, Poznan, Malta, Fez, Basilea, Billund i Wroclaw. Aquestes noves rutes tenen unes xifres d’ocupació molt altes i, per exemple, el primer vol procedent de Brno ha arribat amb 139 passatgers, Linz amb 178, Poznan amb 173, Lubeck amb 130, Malta amb 150, Basilea amb 177, Billund amb 165 i Wroclaw amb 177. L’ocupació mitjana de tots els vols és superior al 80%.