Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

‘El secret’ de Sílvia Cóppulo

Avui us parlarem de ‘El Secret‘ de Sílvia Cóppulo, presentadora del magazín de les tardes Catalunya Ràdio. Contràriament al que la gent es podria pensar, no ens referim a aquesta […]

Redacció
Redacció 08/10/2009

Avui us parlarem de ‘El Secret‘ de Sílvia Cóppulo, presentadora del magazín de les tardes Catalunya Ràdio. Contràriament al que la gent es podria pensar, no ens referim a aquesta nova manera d’enfocar la vida que tan famosa s’ha fet arran del llibre que porta per nom ‘The secret’. No, no parlarem d’aquesta filosofia de vida que assegura que si una persona és positiva i visualitza les coses que desitja, tot allò que vol s’acabarà acomplint. Avui parlarem del programa de Catalunya ràdio que…

Bé… doncs ara que hi pensem potser és precisament això el que fa Sílvia Cóppulo al seu programa, visualitzar el que vol!

Potser ella desitja acabar algun dia a les files del PSC. És per això que a directe!cat ens ha sorprès que la majoria de convidats VIPs al seu programa, que misteriosament porta per nom ‘El secret’, són de la branca socialista. Vegem-ne uns quants exemples:

Avui dia 8 d’octubre la convidada és la consellera de Justícia, Montserrat Tura. Dimarts dia 6 d’octubre la convidada fou la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, persona col·locada dins de l’organigrama de la conselleria de Treball dirigida per la socialista Mar Serna. El passat divendres 2 d’octubre, el programa va estrenar una nova secció liderada per l’exconseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, un altre militant socialista.

Però encara anem més enllà, recordem que la periodista Cóppulo va convidar al mateix president de la Generalitat, José Montilla el passat 21 de setembre. Seguim el llistat: un altre socialista visitava els estudis de ‘El secret’ i va ser el conseller d’Educació, Ernest Maragall el dia 14 de setembre. No ens ha d’estranyar ja que el primer programa de la temporada ja marcava tendència, el dia 7 va inaugurar el programa amb el ministre espanyol de Treball, Celestino Corbacho.

Els VIPs destacats que no militen al PSC o no són d’òrbita socialista que han visitat el programa han estat el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que fou entrevistat el 23 de setembre i la presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, el 18 de setembre, aquí s’acaba la llista. Potser també és aquest el secret pel qual les audiències de la ràdio nacional del nostre país no acabin d’engegar i vagin perdent força a en favor de la competència.

Relacionats