Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El PSOE se’n fum de Duran

Les contundents declaracions de Duran i Lleida després de salvar el coll a Zapatero en la votació de les retallades socials, on el líder d’Unió va titllar el president espanyol […]

Redacció
Redacció 09/06/2010

Les contundents declaracions de Duran i Lleida després de salvar el coll a Zapatero en la votació de les retallades socials, on el líder d’Unió va titllar el president espanyol de ‘cadàver polític’, no van agradar gens als socialistes espanyols.

Pel PSOE les declaracions de Duran rematant un Zapatero tocat de mort van ser innecessàries i sorprenents, ja que fins ara consideraven Duran i Lleida un ‘amic’ polític, sempre disposat a ajudar-los a salvar els mobles en pro de l’estabilitat d’Espanya. A canvi, els socialistes mantenen content Duran a base de pastanagues: ja que no pot ser ministre, li van regalar la presidència de la Comissió d’Exteriors del Congrés dels Diputats, que li permet fer viatges i representar l’Estat espanyol.

Sigui com sigui, titllar Zapatero de ‘cadàver polític’ va encendre els ànims dels socialistes espanyols, i aquest dimarts li tornaven el ‘mort’ des del twitter oficial del PSOE. Amb una evident dosi de mala bava, els socialistes se’n reien de Duran a través de la piulada que us mostrem a continuació:

La ‘broma’ socialista vincula a un vídeo, titulat ‘Duran i Lleida en: Este muerto esta muy vivo‘, on un suposat Duran i Lleida lluitador de wrestling rep una monumental pallissa per part d’un lluitador rival vestit d’enterramorts, que surt d’un taüt i representaria Zapatero.

Com a broma d’un militant podria tenir gràcia, però enviada per un canal de comunicació oficial com és el Twitter del PSOE ens ha semblat un atac de primera magnitud, que només pot ser qualificat de broma macabra i de mal gust.