Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

El PP desmenteix Camacho

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que sovint es vanta de la coordinació total amb el PP i La Moncloa, ha tornat a fer el ridícul. Aquest dilluns ha anunciat que el seu partit enceta aquesta setmana una campanya territorial “per arribar a tots els racons” amb l'objectiu d'explicar “el viratge” del seu missatge “un cop superat el 9-N” i que se centrarà en explicar l'acció del govern espanyol. Hores després, el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha desmentit Camacho i ha afirmat que el president del govern espanyol mantindrà “el mateix discurs” que fins ara respecte a la qüestió catalana, “el viratge” de Camacho no existeix. 

Redacció
Redacció 17/11/2014

Sánchez Camacho ha explicat que després que la política catalana hagi estat “segrestada” els darrers mesos pel procés sobiranista i la convocatòria del 9-N, ha arribat l'hora de les “campanyes propositives” i d'iniciar “una nova etapa”. En aquest sentit, ha anunciat la nova estratègia dels populars que té per objectiu “traslladar serenitat” i “refermar” l'acció de govern de Mariano Rajoy i les mesures plantejades pel PPC.

El PP també corregeix Camacho en relació a la proposta de reforma de la Constitució del PSOE

Mentre Sánchez-Camacho ha rebutjat de ple la creació d'una subcomissió al Congrés per estudiar una reforma constitucional en sentit federal que vol impulsar el PSOE, Carlos Floriano ha assegurat que la seva formació està disposada a parlar de la reforma de la Constitució i fins i tot ha evitat tancar la porta a la possibilitat que els populars donin suport a la creació d'una subcomissió de la Comissió Constitucional del Congrés que hauria d'estudiar aquesta reforma. 

Relacionats