
El tortell de Reis s’elabora amb una pasta de brioix que es farceix amb massapà, es decora amb fruita confitada i sucre, i que porta amagades a l’interior la tradicional fava i la figureta.
El Gremi de Pastisseria i Confiteria de Barcelona té previst vendre uns 850.000 tortells de Reis aquest cap de setmana en aquesta demarcació. Segons ha explicat el secretari del Gremi, Josep Cardona, la xifra presenta un lleuger augment respecte el 2007 perquè, en caure la festa en diumenge, es preveu que més gent passi el dia a casa i augmentin les vendes. Aquest dolç es consumeix tradicionalment com a postre del dinar del 6 de gener però, en algunes ocasions, també durant el sopar de la nit anterior. Aquest any, en ser dissabte, es preveu també que s’afavoreixin les vendes.
El tortell de Reis s’elabora amb una pasta de brioix que es farceix amb massapà, es decora amb fruita confitada i sucre, i que porta amagades a l’interior la tradicional fava i la figureta.