Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

El forofisme pel Madrid del presentador del Telediario li costarà una fortuna a TVE

La televisió pública espanyola no té els drets d'emissió de la final de la Champions League entre el Real Madrid i l'Atlètic de Madrid que enguany està en mans de la productora Atresmedia. Tot i així, TVE enviarà 18 treballadors a Milà i farà en directe el Telediario des de la ciutat italiana. Només aparcar fora del recinte ja li costarà a la televisió pública 50.000 euros. El sindicat UGT ha denunciat els fets. Tot plegat pel desig de Pedro Carreño, director de TD-1 d'anar a Milà.

Redacció
Redacció 25/05/2016
L'ocurrència de Pedro Carreño farà que la cadena pública haurà de desemborsar al voltant de 50.000 euros només per aparcar a les rodalies de l'estadi de San Siro, on TVE tampoc podrà utilitzar les zones de l'estadi reservades als operadors que poden emetre el partit. La decisió de Pedro Carreño de retransmetre el telenotícies des de Milà ha estat qualificada per l'UGT d”inversió absurda i un caprici particular del presentador”. 
 
Però no és queda aquí la cosa: l'UGT també ha qualificat l'antull de Carreño d'una “despesa ingent, quan la situació financera és la que és, una nova idea per malbaratar quan per altra banda retallen en l'abonament de drets consolidats, obligant-nos a acudir cada dos per tres als tribunals per interposar conflictes col·lectius que els emparin “, ha sentenciat el sindicat.