Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El CCN emprèn accions legals contra els socis que van intentar destronar Carner

La pugna entre les dues juntes del Centre Català de Negocis (CCN) no ha acabat. Tot i que la darrera assemblea va ratificar la presidència de Ramon Carner, que havia estat desbancat pel sector de la junta més proper a Solidaritat Catalana després d’unes declaracions de Carner crítiques amb la formació de Joan Laporta, a hores d’ara la junta de Carner no ha aconseguit ‘recuperar els actius físics i informàtics’ del CCN, motiu pel qual han decidit iniciar les ‘accions legals corresponents’. De fet, la web de l’entitat no està operativa. A banda de les disputes internes, la patronal independentista continua amb la seva activitat i ha presentat les personalitats que formaran part del Consell Consultiu ‘CCN+’ amb la finalitat de proposar noves línies de treball entre els quals s’hi troben Francesc Sanuy, Xavier Roig, Imma Tubella, Salvador Cardús i Joan Amorós, entre d’altres.

Redacció
Redacció 13/01/2011

Carner creu que el CCN entra ara en una ‘etapa decisiva’ i després de les turbulències vol que estigui caracteritzada pel ‘màxim rigor, professionalitat i ambició’ mantenint l’entitat deslligada ‘de qualsevol opció política’.

Una de les novetats d’aquesta etapa serà el treball del Consell Consultiu del CCN, un grup d’assessorament extern, format per reconegudes personalitats del mon acadèmic, econòmic i empresarial, amb la finalitat de proposar noves línies de treball i crear vincles amb diferents entitats i institucions del país. Entre d’altres destaquem la incorporació de Francesc Sanuy, Xavier Roig, Imma Tubella, Salvador Cardús, Joan Amorós, Antoni Vives, Josep Cortadellas, Vicenç Pedret, i Joan Tugores.