Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Durant l’Agost, la zona Verda i la majoria de la zona blava de Barcelona seran gratuïts

Anar a Barcelona amb cotxe durant el mes d’Agost no serà un suplici tan com per la circulació com per l’aparcament. Doncs durant el mes estiuenc tots els estacionaments de l’Àrea Verda de Barcelona es tornen d’ús gratuït durant tot el mes. També un 77% dels aparcaments de l’Àrea Blava seran gratuïts. Amb les limitacions del transport públic, aquesta mesura animarà a la gent a anar a Barcelona amb cotxe.

Redacció
Redacció 02/08/2007

Anar a Barcelona amb cotxe durant el mes d’Agost no serà un suplici tan com per la circulació (Barcelona gairebé es buida a l’agost) com a l’hora d’aparcar. La mesura s’agraeix sobretot tenint en compte els talls que pateix el transport públic durant aquest mes estiuenc. Tan Renfe com TMB pateixen obres que limiten el servei i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també tenen un horaris especials del mes d’agost, més limitats.

Doncs ara tots els estacionaments de l’Àrea Verda de Barcelona es tornen d’ús gratuït durant tot el mes. Els aparcaments de la zona verda seran d’accés lliure, sempre i quan es respectin les condicions d’exclusivitat i preferència per als veïns amb distintiu, que s’apliquen durant tot l’any. També un 77% dels aparcaments de l’Àrea Blava seran gratuïts.

Seguiran cobrant per aparcar

Els estacionaments de pagament que es mantindran es localitzen a les zones més cèntriques de la ciutat i en aquelles àrees destinades a autobusos turístics, com ara el barri de la Barceloneta i Marina o la zona de la Sagrada Família. A partir de l’1 de setembre es restablirà el funcionament del servei d’aparcament amb les tarifes habituals.