Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Duran ja es prepara la sortida d’Unió

El líder d’Unió ha obert la porta a la seva sortida d’Unió, en la carta web setmanal explica que ha delegat en Ramon Espadaler, secretari general d’Unió, “tot el pes polític i la representació en la propera campanya electoral” i excusa l’assistència al Consell nacional d’UD i CDC per un compromís fora de Catalunya i perquè Unió havia de fer consell nacional dissabte passat, i es va canviar per coincidir amb el de CDC. “El mateix li passarà a la vicepresidenta del comitè de govern, Joana Ortega. Per tant, normalitat. Que ningú perdi el temps buscant-nos les pessigolles!”, diu Duran.
 

Redacció
Redacció 17/04/2015

Duran assegura que no deixarà Unió mentre el partit continuï defensant  la seva personalitat i especificitat, conscient que la consulta interna que afrontarà el partit el proper mes de juny pot capgirar aquesta especificitat i personalitat que Duran ha defensat incansablement si finalment la militància d’Unió abraça la independència.
 
Amb tot, amb la retòric que ens té acostumats Duran, diu que: “ sobretot vull deixar clar que això de cap manera implica que jo hagi decidit deixar el partit, com diuen alguns “benintencionats”. Aquest estiu farà quaranta-un anys que milito a Unió i no militaré en cap altre partit que no sigui Unió ni deixaré de tenir l'honor de formar-ne part mentre el meu partit continuï defensant la seva personalitat i la seva especificitat. Aquesta especificitat tant en el terreny nacional com en el dels seus postulats socialcristians, permeten a Unió presentar credencials pròpies amb reconeixement internacional.”