Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Cuatro atura les negociacions per emetre un ‘Polònia’ a tot l’Estat

Aquestes darreres setmanes circulava el rumor que la cadena de televisió Cuatro començaria ben aviat a emetre una versió per a tot l’Estat espanyol del conegut programa català de sàtira política ‘Polònia’, hereu del ‘Minoria Absoluta’ de RAC1. L’equip del Polònia, capitanejat per Toni Soler, havia iniciat negociacions amb els directius de Cuatro per retornar a l’aventura estatal -després del fracàs de ‘Mire usté’ a Antena 3. Ara, però, Cuatro sembla ser que de moment s’ha fet enrere perquè troben que produir un programa com el Polònia és massa car.

Redacció 09/02/2008

Fa unes setmanes us avisavem que l’equip de Polònia podria fitxar per la cadena privada espanyola Cuatro. Segons Carles Gené, un dels responsables del Polònia, l’equip vol fer el salt a l’Estat espanyol, abandonant així el públic català i llençant-se a la conquesta del públic espanyol, que ja va donar-los l’esquena amb el ‘Mire usté’, la versió del Polònia a l’espanyola que va emetre Antena 3 l’any 2005.

Les negociacions s’han aturat ja que Cuatro troba cara la producció d’un programa d’aquestes característiques, però tot sembla indicar que podrien reprendre’s d’aquí cinc o sis mesos, de manera que Cuatro iniciaria el proper curs televisiu amb l’equip de Toni Soler a les seves files.