Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Creen un joc de taula per mofar-se de la paranoia unionista sobre el parador de Puigdemont

Redacció| Al mal temps, bona cara. Davant la situació del president català, Carles Puigdemont -exiliat a Brussel·les des del novembre- els catalans han decidit prendre's amb humor la paranoia unionista dels que es pregunten a totes hores on és el president i la possibilitat que torni a Catalunya d'amagat per ser investit  després de la seva victòria a les urnes el 21-D. 

Redacció
Redacció 22/01/2018

Des de 'Construïm República' -dissenyadors de PopUps muntables per la República- han ideat un joc de taula sota el títol #OnÉsPuigdemont, després de l'èxit del hashtag a Twitter.

Només cal descarregar el joc de manera gratuïta i construir la frase més divertida possible sobre l'indret del president amb unes targetes. El seu creador, Markie Brown, també va dissenyar els cartells que promocionaven la manifestació independentista a Brussel·les i un altre per a col·locar als cotxes en que es llegeix la frase “Puigdemont a bord”. També és el creador del joc 'Detectiu Rufián & Co', que imita el 'Cluedo' per descobrir qui ha assassinat la democràcia.