Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Comença la campanya ‘Foc zero’ contra els incendis forestals

La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona posen en marxa aquest dilluns la difusió de la campanya publicitària contra els incendis forestals ‘Foc Zero’. Aquesta campanya, fruit de la col·laboració entre el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, el Departament de Medi Ambient i Habitatge i la Diputació de Barcelona, ha tingut un cost de 900.000 euros. Els bons resultats de la campanya publicitària del 2007 fan mantenir i insistir en l’eslògan ‘Foc Zero’, en què es vol recordar que amb l’estiu arriba també la temporada de màxim risc d’incendi forestal.

Redacció
Redacció 09/06/2008

La campanya publicitària contra els incendis forestals, ‘Foc Zero’, comença, un any més, amb l’arribada de l’estiu, en què el risc d’incendi forestal és més elevat. A partir de demà dilluns 9 de juny, i durant els mesos estivals, es farà difusió de la campanya a través d’espots de televisió, falques de ràdio, opis -publicitat exterior- i insercions en premsa.

L’any passat, la campanya va tenir molt bona acollida entre la població, un dels principals objectius que es volien assolir. És per això que, enguany, la campanya insisteix en els mateixos objectius, que són recordar als ciutadans quines poden ser les conseqüències d’un incendi forestal sobre la vegetació, sobre els ecosistemes dels nostres boscos i sobre l’activitat humana.

En la campanya d’aquest any, s’inclouen imatges d’urbanitzacions envoltades de bosc, un escenari característic del nostre país i que preocupa i condiciona a la prevenció i l’extinció dels incendis forestals. Finalment, la campanya publicitària torna a recordar el telèfon únic d’emergències, el 112, el telèfon al que cal trucar en cas d’incendi.

La difusió de la campanya publicitària té un cost de 900.000 euros que han estat aportats, a parts iguals (de 300.000 euros cadascuna), pel Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, i per la Diputació de Barcelona.