Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Colau se sent “atacada” per la resta de candidats

Colau a reaccionat  a les crítiques de l'alcaldable de Ciutadans, Carina Mejías, assegurant que se sent atacada per la resta de candidats. Mejías ha instat Colau, a no donar lliçons morals sobre qui és “casta” perquè ha viscut del “clientelisme i la subvenció pública” i l’ha acusat d'utilitzar la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per fer “promoció personal”. Colau ha lamentat que es posi una “humil treballadora” a l'ombra de la sospita i ho ha considerat d'un “baix nivell democràtic”.

Redacció
Redacció 13/05/2015

En una roda de premsa a la redacció de l'ACN, Colau ha respost les critiques de Mejías. “Em sobta molt que a una humil treballadora, que no té cap patrimoni, se la posi a l'ombra de la sospita. És significatiu d'un baix nivell democràtic”, ha opinat. La candidata de BComú no ha tingut inconvenient en respondre les preguntes referides al seu sou de 2.600 euros bruts mensuals, segons ella “1.500 euros nets” i ha recordat que, “a diferència d'altres”, ella ha penjat a Internet la seva declaració de la renda a més de la declaració de béns.
 
De fet, durant la campanya Colau s'ha sentit “atacada” en nombroses ocasions pels seus rivals. “Em crida l'atenció haver estat el blanc de molts atacs. Significa que, efectivament, ens veuen com a possibles guanyadors de les eleccions”, ha afegit.